ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Περίεργα σημάδια...


Ο DA14 στην "Αποκάλυψη": "Έπεσεν εκ του ουρανού αστήρ μέγας καιόμενος ως λαμπάς"!
"...Καὶ ὁ τρίτος ἄγγελος ἐσάλπισε, καὶ ἔπεσεν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ ἀστὴρ μέγας καιόμενος ὡς λαμπάς, καὶ ἔπεσεν ἐπὶ τὸ τρίτον τῶν ποταμῶν καὶ ἐπὶ τὰς πηγὰς τῶν ὑδάτων. 11 καὶ τὸ ὄνομα τοῦ ἀστέρος λέγεται ὁ ῎Αψινθος. καὶ ἐγένετο τὸ τρίτον τῶν ὑδάτων εἰς ἄψινθον, καὶ πολλοὶ τῶν ἀνθρώπων ἀπέθανον ἐκ τῶν ὑδάτων, ὅτι ἐπικράνθησαν" 12 κεφ8 (10-12)...
Το σημερινό γεγονός στην Ρωσία ή κάποιο άλλο μελλοντικό είναι αυτό που αναφέρεται στην "Αποκάλυψη του Ιωάννου"; "Πριν την έλευση του βδελύγματος της Ανομίας (του Παγκόσμιου ηγεμόνα Αντιχρίστου) κατά την Αποκάλυψη θα προηγηθούν σωρείες δεινών στην ανθρωπότητα που περιγράφονται μέσα από το άνοιγμα επτά σφραγίδων, και μέσω επτά σαλπισμάτων" γράφει ο Ιωάννης.
Στο τρίτο σάλπισμα περιγράφεται σαφώς η πτώση ενός "βαριού" ουράνιου σώματος στην γη το οποίο θα προκαλέσει απίστευτες καταστροφές αλλά και μόλυνση των υδάτων.
Απλά σημειώνουμε ότι αν αναλογιστούμε και το θέμα της παραίτησης του Πάπα, όπως και την ίδρυση δύο υπερεθνικών οργανισμών όπως της Ευρασίας και τηςΤΑFΤΑ (το θηρίο και η εικόνα του θηρίου όπως λέει η Αποκάλυψη;), μαζεύονται "σημεία των καιρών" που δεν μπορούν να αγνοηθούν και προκαλούν ανησυχία στην μερίδα των ανθρώπων που πιστεύουν στις Γραφές....
Όπως ξέρουμε ο 2012 DA14 περνάει ξυστά από την Γη όμως μεταφέρει από πίσω του πολλαπλό θανατηφόρο φορτίο με την μορφή μικρότερων αστεροειδών, το οποίο μπορεί να προκαλέσει ανυπολόγιστες καταστροφές σε διάφορα μέρη της υφηλίου, αλλά και να προκαλέσει μόλυνση των υδάτων όπου αυτά πέσουν! Φυσικά αυτό θα εξαρτηθεί από το μέγεθος των θραυσμάτων, και την ικανότητα της ατμόσφαιρας να ανταπεξέλθειν στην εξαέρωσή τους η όχι.
Η ανησυχία εντοπίζεται πλέον στην διάρκεια της ημέρας,και μετά την απομάκρυνση του αστεροειδούς, μήπως μεγαλύτερα κομμάτια από την "ουρά του κτυπήσουν πυκνοκατοικημένες περιοχές σε διάφορα σημεία της Γης, οπότε ο "μίνι" Αρμαγεδόνας εξελιχθεί σε κάτι πολύ μεγαλύτερο.
Ο αστεροειδής, όπως ήδη έχει ενημερώσει το defencenet.gr εδώ και μήνες, αλλά και χθες το βράδυ με τελευταία ανάρτηση λίγο πριν η βροχή των μετεωριτών κτυπήσει την Σιβηρία, έχει μέγεθος περίπου μισού ποδοσφαιρικού γηπέδου και θα περάσει από τη Γη, στις 21.00 ώρα Ελλάδας σε απόσταση μόλις 27.700 χιλιομέτρων!
Αν κτυπούσε την Γη η ισχύς της πρόσκρουσης θα απελευθέρωνε ενέργεια 2,5 μεγατόνων TNT, 1250 φορές μεγαλύτερη από αυτή την βόμβας που έπληξε την Χιροσίμα.
Βέβαια, όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα (παρά το γεγονός ότι λένε ψέματα τα διαστημικά κέντρα των ΗΠΑ που υποστηρίζουν ότι το σημερινό γεγονός στην Ρωσία δεν έχει σχέση με τον αστεροειδή και ελπίζουμε ότι δεν λένε ψέματα και για την ακινδυνότητα του DA14), τίποτα δεν αποκλείει ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα υπάρξει περίπτωση Άψινθου, που θα πέσει εκ του ουρανού καιόμενος ως λαμπάδα, και θα επιφέρει τέτοιο πλήγμα στον πλανήτη, που τα χρόνια της Μαύρης Πανώλης τον Μεσαίωνα θα θυμίζουν εποχές ευημερίας.
Καλές οι γεωπολιτικές συγκρούσεις αλλά για να συνεχιστεί το παιχνίδι πρέπει να υπάρχει σκακιέρα. Μήπως θα έπρεπε οι μεγάλες δυνάμεις (κυρίως ΗΠΑ, Ρωσία) να συνεργαστούν όπως είπε και ο αναπληρωτής Ρώσος πρωθυπουργός Ντιμίτρι Ρογκόζιν, στην αντιμετώπιση "εξωγήινων σωμάτων", γιατί καμμιά φορά "ο θάνατος έρχεται από ψηλά και είναι για όλους το ίδιο".
πηγη"ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου