ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Είναι η σελήνη ο φυσικός δορυφόρος της γης;



 
Τι πραγματικά είναι η σελήνη; Φυσικός δορυφόρος της γης ή τεχνητό κατασκεύασμα;

Η ερώτηση δεν είναι ρητορική, υπάρχει ξεκάθαρη και τεκμηριωμένη απάντηση που δεν χωρά αμφισβήτηση ούτε από τους ειδικούς της ΝΑSA. Η σελήνη είναι ένα τελείως διαφορετικό σώμα από την γη, κατασκευασμένη από εντελώς διαφορετικά και άγνωστα για μας υλικά, με διαφορετική πυκνότητα από την γη, με πετρώματα που φτάνουν σε ηλικία τα 7-20 δισεκατομμύρια χρόνια σε αντίθεση με τα πετρώματα της γης που έχουν ανώτατη ηλικία τα 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια. Ενώ, τέλος, η γη θεωρείτε πολύ μικρή για να μπορέσει να έλξει ένα δορυφόρο τόσο μεγάλο όσο είναι η σελήνη.


Τι είναι λοιπόν η σελήνη; Από πού ήρθε και τι σκοπό εξυπηρετεί; Ποιος την τοποθέτησε στο συγκεκριμένο σημείο ώστε να μπορεί να επηρεάζει με την τροχιά της το υγρό στοιχείο της γης; Αν πάρουμε αναλυτικά όλα τα στοιχεία που έχουν βγει στην δημοσιότητα, από μελέτες επιστημόνων και αρχεία της ΝΑSA, θα δούμε ότι κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει με την σελήνη. Αν και φαινομενικά δεν παρουσιάζει διαφορές με τους υπόλοιπους δορυφόρους του ηλιακού μας συστήματος, εσωτερικά φαίνεται πως είναι κούφια και κατοικήσιμη.

Παρουσιάζει μία πολύ περίεργη κίνηση, μοναδική στο ηλιακό μας σύστημα, αφήνοντας πάντα μία συγκεκριμένη πλευρά της αθέατη από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη μας. Ποτέ δεν παρουσιάζονται φωτογραφίες της αθέατης πλευράς της που έχουν τραβηχτεί από τους δορυφόρους μας. Γιατί όμως ;

Η Ελληνική μυθολογία θεωρεί την σελήνη ως κατοικητήριο πλανήτη κάποιων θεών, το ίδιο και οι μυθολογίες των περισσοτέρων λαών της γης. Οι Έλληνες πίστευαν πως είναι “προσέληνες”, δηλαδή ότι κατοικούν στα εδάφη της Ελλάδας πολύ πριν εμφανιστεί η σελήνη στον ουρανό. Μας μιλούν καθαρά για αποικίες των θεών στην σελήνη και τονίζουν πως υπήρχε επικοινωνία ανάμεσα στις αποικίες και στην γη με τα ιπτάμενα άρματα των θεών και τις πύλες που φυλασσόταν πάντα.

¶νθρωποι από όλο τον κόσμο, με τη χρήση απλών τηλεσκοπίων, έχουν παρατηρήσει παράξενες λάμψεις και κινήσεις στην επιφάνεια της σελήνης. Φανταστείτε το τι έχουν παρατηρήσει τα τεράστια τηλεσκόπια των διαστημικών υπηρεσιών που κατασκοπεύουν την σελήνη κάθε νύχτα. Εκπομπές ραδιοκυμάτων έχουν καταγραφεί πολλές φορές προερχόμενες από το εσωτερικό της σελήνης. Παράξενα αντικείμενα έχουν φωτογραφηθεί από δορυφόρους. Το 1969 το ”Απόλλων 11” έφερε στην γη μέσα σε δείγματα βράχων ένα αγαλματίδιο “Αγγέλου” ηλικίας 200.000 ετών, κατασκευασμένο από ένα μείγμα σιδήρου που υπάρχει μόνο στην σελήνη.

Σύγχρονες αναφορές αστροναυτών, που έγιναν γνωστές πολλά χρόνια μετά, κάνουν λόγω για παρατήρηση τεχνητών κατασκευών στην επιφάνεια της σελήνης. Μιλούν για πόλεις ολόκληρες και για διαστημικά οχήματα που υπήρχαν σε πλατφόρμες εκτόξευσης. Ποιοί τα κατασκεύασαν όλα αυτά όμως; Τα γνωστά σε όλους μας γκρι ανθρωπάκια με τα μεγάλα μάτια; Μάλλον θα σας απογοητεύσω αν πιστεύετε σε εξωγήινους που έχουν αυτή τη μορφή και τάχα έχουν έρθει από άλλο ηλιακό σύστημα, έχουν υψηλή τεχνολογία, υψηλή νοημοσύνη, και είναι φιλικοί προς τον άνθρωπο.

Η απάντηση κρύβεται στον δικό μας πλανήτη και όχι στην σελήνη ή στο διάστημα. Βαθιά μέσα στον πλανήτη γη, εκεί που όπως μας έχουν πει μέχρι τώρα, υπάρχει ο πυρήνας της γης, με τρομερά μεγάλες θερμοκρασίες, με πύρινους ποταμούς και όλα αυτά τα τρομερά που ακούμε και διαβάζουμε από “έγκυρους επιστήμονες” που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για να μας πείσουν για κάτι που τους είναι παντελώς άγνωστο. Με την μέχρι τώρα τεχνολογία μας μπορούμε να γνωρίζουμε μόνο για τα 12 χιλιόμετρα του φλοιού της γης, και αυτό με επιφυλάξεις.

Για το τι υπάρχει στο κέντρο της γης κάνουμε μόνο εικασίες και δημιουργούμε θεωρίες. Κάποιες από αυτές τις θεωρίες, ντυμένες με τον επιστημονικό μανδύα, έχουν γίνει τόσο πιστευτές που θεωρούνται δεδομένες χωρίς καν να έχουμε αποδείξεις για την ορθότητα τους, ενώ κάποιες άλλες απλά απορρίπτονται, χωρίς και πάλι κάποιος να μπορεί να αποδείξει ότι δεν ισχύουν. Πολύ παράξενο τελικά το τι θεωρούμε επιστημονικά αποδεδειγμένο και το τι όχι.

Η σελήνη παραμένει ένα άλυτο μυστήριο για πολλούς που επιμένουν να πιστεύουν ότι τους σερβίρουν στο πιάτο. Δεν μπορεί κανένας επιστήμονας αυτή τη στιγμή να αποδείξει με στοιχεία ότι πρόκειται για φυσικό δορυφόρο της γης, αλλά η ανθρωπότητα εξακολουθεί να πιστεύει ότι κανείς δεν της λέει ψέμματα για τίποτα και ότι ζούμε σε μία κοινωνία αγγέλων όπου το επιστημονικό κατεστημένο λειτουργεί μόνο προς όφελος της ανθρωπότητας.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα της επιστήμης είναι το ότι κατάφερε να λέει ότι βλακεία θέλει, και αμέσως αυτή να καταγράφεται ως επιστημονικό δεδομένο. Ο μεσαίωνας κι αν επέρασεν, ανθεί και φέρει κι άλλο.
Ιωάννη Καρυοφυλάκης. 

ΠΗΓΗ"BLOG ΘΕΑ PORTAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου