ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ: ΤΑ 6.000.000 ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΑΜΑΡΤΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ Ο ΓΙΑΧΒΕ"...!!!




Ovadia Yosef με Νετανιάχου το 2011.


Ο θρυλικός Αρχιραββίνος του Ισραήλ, Οβαντία Γιόζεφ, ήταν και φοβερός μισογύνης. Ο ίδιος είχε 11 παιδιά και έλεγε για τις άτεκνες Εβραίες: «Μια γυναίκα χωρίς γιούς, δεν αξίζει τίποτα. Μερικές φορές ακούω τι λένε οι γυναίκες στην συναγωγή. Όλο κουτσομπολεύουν και η μία λέει στην άλλη πόσο ωραίο είναι το φόρεμά της. Μέχρι εκεί φθάνει το μυαλό τους»!.. Τον Αύγουστο του 2010, μέχρι και το StateDepartment είχε αναγκαστεί να καταδικάσει ως ρατσιστικές τις δηλώσεις του Οβαντία Γιόζεφ για τους Παλαιστινίους: «Μακάρι λοι οι Παλαιστίνιοι να εξαφανιστούν από τον κόσμο μας, μακάρι να τους χτυπήσει πανούκλα»!..

Όλα αυτά είναι από τις ίδιες τις εφημερίδες του Ισραήλ και ουδείς μπορεί να τα αμφισβητήσει. Μεταφέρω απλώς τι έγραψε προχθές Τρίτη στο ρεπορτάζ της για την κηδεία του Αρχιραββίνου Οβαντία Γιόζεφ η μεγαλύτερη εφημερίδα του Ισραήλ, η περίφημη «Haaretz»: «Yosefalso represented a racist version of Judaism, claiming that non-Jews were born only “to serve us. Otherwise, they have no place in this world».

Το ακούς Αντώνη Σαμαρά; Έχει πεί ποτέ Νίκος ο Μιχαλολιάκος ή κάποιος άλλος Χρυσαυγίτης τέτοιες ρατσιστικές κουβέντες; Πώς, λοιπόν, τολμάς να πηγαίνεις στον Νετανιάχου και στον Σιμόν Πέρες (που προσκυνούσαν τον Αρχιραββίνο Οβαντία Γιόζεφ και είχαν επανειλημμένως φωτογραφηθεί μαζί του) και να καταγγέλλεις 450.000 Έλληνες ότι ψηφίζουν ένα Ρατσιστικό Κόμμα;

Τελειώνω, θυμίζοντας μια άλλη δήλωση του μακαριστού Οβαντία Γιόζεφ που οι πάντες έχουν «ξεχάσει»: Την έκανε το καλοκαίρι του 2000 και τότε είχε ξεσπάσει παγκόσμιος σάλος, διότι οι ίδιοι οι Εβραίοι θεώρησαν ότι δικαιώνει τον Αδόλφο Χίτλερ!.. Μεταφέρω επί λέξει… ΟΒΑΝΤΙΑ ΓΙΟΖΕΦ: «Τα 6 εκατομμύρια θύματα του Ολοκαυτώματος ήσαν ψυχές Εβραίων που είχαν αμαρτήσει στην προηγούμενη Ζωή τους και γι’ αυτό τους τιμώρησε ο Γιαχβέ»!.. Ως γνωστόν, οι Ιουδαίοι πιστεύουν στην Μετενσάρκωση…
Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"

ΠΗΓΗ"SKANDALISTIS



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου