ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

οι Annunaki, οι θεοί, οι Εβραίοι, ο Χίτλερ, και η νέα τάξη, στον αγώνα μιας παγκόσμιας δικτακτορίας !



οι  Annunaki, οι θεοί, οι Εβραίοι, ο Χίτλερ,  και η νέα τάξη,  στον αγώνα μιας παγκόσμιας δικτακτορίας !
ο Χίτλερ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει!!!

Οσοι λένε περί ναζι συνωμοσίες, και τέτοια το καλύτερο ειναι να διαβάσουν αλλα ποστ! η να φύγουν απο εδώ έχει άλλες σελίδες για εσάς τους θνητούς , για τον απλο λόγο οτι το μυαλό τους δεν μπορεί να καταλάβει ούτε να κατανοήσει τίποτα ειναι σαν προσπαθείς να εξηγήσεις σε ένα προϊστορικό άνθρωπο τι ειναι το κινητό!

ένα σατανικό πράγμα στα μάτια του!, κάποιοι νομίζουν οτι πήγαν σχολείο πήραν πτυχία άρα ειναι μορφωμένοι!ΚΑΙ ΈΞΥΠΝΟΙ !!! η αλήθεια ειναι οτι όχι μόνο δεν ειναι έξυπνοι αλλα δεν ξέρουν τίποτα για τον κόσμο εκτός αυτά που θέλουν να ξέρουν!!! ,
οι κακοί Γερμανοί! οι κάλοι Εβραίοι και οι καλύτεροι κουμμουνιστές που έσφαζαν!..για άλλη μια φορά βγήκε σωστό αυτό το blog μετα απο ερευνά της ιστορίας όχι στην Ελλάδα αλλα σε άλλες χώρες γιατι εδώ τα γράφουν οπως θέλουν οι Εβραίοι (βλεπε ιστορία Σμύρνης ρεμπουση πολυτεχνείο κτλ )!ο κακός Χίτλερ ε? ετσι δεν σας έμαθαν στα κέντρα χειραγώγησης μυαλού; χαχαχαχα!!!
Albert Einstein ο εξυπνότερος άνθρωπος !αυτά στα σχόλια ! γιατι η αλήθεια ειναι άλλη! φυσικά που να την καταλάβουν αφου αλλα τους εκπαιδεύουν! ειναι φύση αδύνατο ένα σκυλί να μην ορμίσει σε κάποιον όταν το διατάξει το αφεντικό του! ετσι έχει εκπαιδευτεί !!
Πολυτεχνείο - 41 χρόνια ψέμματα! απο τα σχολειά δεν το καταργούν πάντως! στην Ελληνική Δημοκρατία ανακηρύχθη ο Γ. Παπαδόπουλος!για ποια χούντα μαθαίνουν στα σχολειά;;;;;;μετέπειτα ουδείς στρατιωτικός συμμετέχει πλέον στην κυβέρνηση, ενώ παύει και η ισχύς του στρατιωτικού νόμου. Άρα, λοιπόν, δεν υπήρξε καμία δικτατορία, εναντίον της οποίας εξεγέρθηκαν “τα παιδιά του Πολυτεχνείου”.
Την 15η Ιανουαρίου 1973, ο Γ. Παπαδόπουλος ξεπερνά για πρώτη φορά τα επιτρεπόμενα όρια: Με επιστολή του στον πρόεδρο των ΗΠΑ αρνείται την δωρεάν στρατιωτική βοήθεια, για λόγους εθνικής υπερηφανείας! Άλλωστε, η Ελλάς δεν είχε πλέον κανένα οικονομικό πρόβλημα, καθώς με μια συνετή και έντιμη διαχείριση (κανένας δεν έκλεβε!) η Επανάσταση πέτυχε ένα “οικονομικό θαύμα”, όπως το χαρακτήρισαν οι πάντες. Επίσης, ο Γ. Παπαδόπουλος είχε σκοπό να ξεκινήσει σύντομα την άντληση του “μαύρου χρυσού”, των πετρελαίων που κρύβει το υπέδαφος της πατρίδος μας
οι Ελληνες αντί να πολεμούν το εχθρό πολεμούσαν τους Γερμανούς!.Οι Έλληνες θα πλήρωναν τον φόρο αίματος για τις προβοκάτσιες των πληρωμένων πρακτόρων των «Άγγλων»-Rothschild,που είχαν υπό κατοχή την Ελλάδα τότε πριν το Χίτλερ!
σημείωση οι αποβλακωμένοι όχι μόνο δεν μπορούν τα τα δεχτούν αυτά αλλα τους φαίνονται τρελά! πόσο μάλλον όταν είναι κομματικά σκυλια! μόνο που ειναι αληθινά 1000% και ειναι απαγορευμένα στην Ελλάδα που ειναι υπό κατοχή usa ΔΝΤ, οπως απαγορευμένο ειναι να λένε ναζι τους Ρώσους στο ελαντα! όταν όλη η Ευρώπη τους λέει ναζι και τον Πουτιν Χιτλερ!που ξεφορτώθηκε το υπηρέτη τους τον Στάλιν και ξανά έγινε υπερδύναμη , η μικρή Ελλάδα δεν τα κατάφερε! απο προδότες να φάνε και οι κότες εδώ! ο Παπανδρέου γιατι ειναι έξω άραγε με τα πλαστά για να βάλει την χωρα ΣΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ? χαχαχα ξανά! αυτές ήταν οι εντολές ! σε υπηρεσία ήταν οπως όλοι μετα τον Παπαδόπουλο !!
ΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΜΆΘΕΙ ΓΙΑΤΊ ΈΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΊΑ; USA-ΔΝΤ Η ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΣΠΕΊΡΑ!! η ελίτ μας κρατά βυθισμένους τουλάχιστον 100 χρόνια τεχνολογικής στέρησης;(εκτός φυσικά όταν ειναι για όφελος της βλέπε κινητά ίντερνετ )η ανθρωπότητα μπορεί να ζήσει χωρίς πετρέλαιο ή τα παράγωγά του,
ξέρω τι κάνει η Ελίτ οι Εβραίοι κτλ ! οπως ξέρω και τι ήταν οι θεοί! ,,,
κάπου έχουν δίκαιο πάντως,,, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν διάφορα με αυτούς που ζούσαν πριν 2000 χρονιά !! ακολουθεί ένα βίντεο για το τι κάνουν στα αγγλικά, οποιος μπορεί να καταλάβει έχει κάλος κάποιοι που ειναι ψαγμένοι θα το καταλάβουν,οποίοι δεν μπορούν στο πρώτο θέμα για θέματα για θνητούς ! καθώς και αλλα που αναπαράγουν τους διαμορφωτές κοινής γνώμης !
εδώ λέει τα πάντα!ακόμη και για τα την Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία! που στέλνουν στην μάζες ώστε να ειναι υπάκουα σκυλάκια και να βγάζουν οποίο κόμμα έχει πάρει σειρά , (το είχα πει παλιότερα σε άλλο ποστ σε κάποιους μπορεί να πονάει το κεφάλι του χωρίς λόγο, γιατι σκοτώθηκαν νομίζεις να βαλουν δορυφορική τηλεόραση;κάποιοι έχουν ανόσια οπως εγώ!) αλλα ετσι που την έχουν κάνει που να τα κάνουν share αυτά! η αλήθεια ειναι εχθρός στην μάζα! γιαυτό πάει οπού τον δουλεύουν περισσότερα στην ετικέτα εξωγήινοι !
σημείωση σχόλια απο σκυλια που κάνουν επίθεση και γαβγίζουν δεν θα παίρνουν γιατι ειναι γελοίο να να πέφτεις στο επίπεδο τους!προς τα εβραϊκά σκυλια αφήστε να λέει κάνεις αυτά που δεν λέτε εσείς σιγά δεν ξύπνησαν τόσα χρονιά θα ξυπνήσουν τώρα? άσε που ειναι αργά πια.






ΠΗΓΗ"ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου