ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΜΆΘΕΙ ΓΙΑΤΊ ΈΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΊΑ; USA-ΔΝΤ Η ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΣΠΕΊΡΑ!!




ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΉ ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ USA ΔΝΤ ΕΛΛΆΔΑ!ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!! ΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΜΆΘΕΙ ΓΙΑΤΊ ΈΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΊΑ; USA-ΔΝΤ Η ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΣΠΕΊΡΑ!!



Αυτοκίνητο που κινείται με αέρα Στην αγορά από την Tata motor ,Αυτή η ανακάλυψη χρονολογήται απο το 2012 η ανθρωπότητα μπορεί να ζήσει χωρίς πετρέλαιο ή τα παράγωγά του, μπορεί να πάρει όλη την ενέργεια που χρειάζεται με άλλους τρόπους και απεριόριστη, ωστόσο, η σημερινή μαφία στην βιομηχανία ενέργειας δεν αφήνει κατι τέτοιο και δεν έρχονται στο φως όλες αυτές οι υπέροχες εφευρέσεις,που υπάρχουν που θα μας έκανε να μην πληρώνουμε περισσότερα στην κατανάλωση ενέργειας. ένα όχημα με κινητήρα νερού ξεκίνησε από την Ιαπωνία,(Η ΙΑΠΩΝΙΑ έχει ήδη κινητήρες νερού,όταν ΕΣΕΙΣ συνεχίζεται να πληρώνεται ΒΕΝΖΙΝΗ ), συμπτωματικά, μετα απο λίγο έγινε ο σεισμός-τσουνάμι, μια συγκαλυμμένη επίθεση στην Ιαπωνία προκλήθηκε από την έκρηξη των πυρηνικών βομβών στο βυθό της θάλασσας στα ανοικτά των ακτών της Ιαπωνίας, όπως εξήγησε το White Dragon Society . ένας πρωτοπόρος στην Ισπανία που ονομάζεται Miguel Celades ο οποίος προσπάθησε να προωθήσει κινητήρα με αέρα για οχήματα, ωστόσο η τόλμη του του κόστισε ακριβά. δεν γνωρίσουμε τι αντιμετώπισε. στο παγκόσμιο Διαδίκτυο δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μια περίεργη και ύποπτη λάμψη στον ουρανό,λίγο πριν το σεισμό.Και η λάμψη αυτή-σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πάντα-παραπέμπει στο Η.Α.Α.R.P. (Δεν είναι τυχαίο οτι ο σεισμός συνέβη δύο 24ωρα μετά την επιστροφή του discovery, που είχε ως αποστολή στο 10ήμερο ταξίδι του, την συναρμολόγηση "ΣΗΜΑΝΤΙΚΏΝ ΚΕΡΑΙΏΝ ΣΕ ΔΟΡΥΦ'ΌΡΟ") H.A.A.R.P., είναι τα αρχικά που... παραπέμπουν στο High-frequency Active Aural Research Programme ή επί το ελληνικότερον, Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα τρομακτικό οπλικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας το οποίο αναπτύσσουν οι Η.Π.Α. συστηματικά από το 1987. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο όταν «τελειοποιηθεί» θα είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους και σεισμούς! για τσουναμι υπάρχει άλλο κόλπο!δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός επιστήμονας ούτε να το έχεις σπουδάσει!λίγη λογική και λίγο μυαλό ! για να σηκωθούν τεράστια κύματα αρκεί μόνο μια μεγαλη έκρηξη στην θάλασσα!για να μην στεναχωριέστε πόσο αδίσταχτοι ειναι 


Το φονικό τσουνάμι του 2004 που έγινε ταινία το θυμάστε; εύκολος τρόπος να διώξεις τους ντόπιους με της μπαρακες τους ! σημερα εκεί ειναι γεμάτο ξενοδοχεία! και τι πειράζει αν σκοτωθούν και Αμερικανοί! εδώ έριξαν πύργους σιγά τώρα! (και όμως δις άνθρωποι πιστεύουν οτι μπορεί να πέσει με ένα αεροπλάνο! γιατι το είπαν στο CNN και ολα τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης! τοσο τους έχουν χαζέψει! κατά τα αλλα έκαναν και φυσική στα σχολειά! ) Από την Ινδία έρχεται μια νέα προσπάθεια να ξεκινήσει ένα όχημα που λειτουργεί με συμπιεσμένο αέρα. Στην περίπτωση αυτή, πουλάει το εμπορικό σήμα ΤΑΤΑ. Προφανώς δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Ινδία είναι μία από τις χώρες που αποτελούν μέρος της ομάδας BRICS που αποτελείται από τη Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική , οι οποίοι προσπαθούν να εκδιώξουν το ΔΝΤ-Παγκόσμιας Τράπεζας !!περιττό να πούμε οτι η Ρωσία Κίνα ειναι απο κοινού κατά της USA ΔΝΤ που τυχαία πάλι σε όλη την Ευρώπη παρουσιάζουν τον πουτιν σαν χιτλερ! τσιμουδιά εδώ!! μόνο για ισλαμοφασιστες ξέρουν να λένε! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ομπάμα: Δεν υπάρχουν πλέον έθνη, είμαστε όλοι πολίτες του κόσμου!!!! γιατί η ελίτ μας κρατά βυθισμένους τουλάχιστον 100 χρόνια τεχνολογικής στέρησης;(εκτός φυσικά όταν ειναι για όφελος της βλέπε κινητά ίντερνετ ) Tata Motors της Ινδίας και Μηχ. ο Guy Nègre δημιουργός του. Είναι μια μηχανή αυτοκινήτου που λειτουργεί με αέρα.αντί για βενζίνη ή πετρέλαιο ή ηλεκτρισμό. ο αέρα που ειναι άφθονος γύρω μας. Το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο με πεπιεσμένο αέρα.Μηδενικές εκπομπές.


 Θα ονομάζεται "Mini CAT». Αυτός ο κινητήρας αέρα, που αναπτύχθηκε από τον πρώην μηχανικό της Formula 1 Guy Nègre για το MDI, με έδρα το Λουξεμβούργο, χρησιμοποιεί συμπιεσμένο αέρα. Το Mini Cat, είναι ένα απλό και ελαφρύ αυτοκίνητο πόλης,Ένας μικροεπεξεργαστής χρησιμοποιείται για να ελέγχει όλες τις ηλεκτρικές λειτουργίες και ένας μικρός πομπός στέλνει οδηγίες για τα φώτα, φλας και άλλα ηλεκτρικά στοιχεία του αυτοκινήτου που δεν είναι πολλά.Η θερμοκρασία του καθαρού αέρα που εξέρχεται από το σωλήνα της εξάτμισης ειναι από 0 έως 15 βαθμούς κάτω από το μηδέν, το οποίο το καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλο για χρησιμοποιηθεί για τον κλιματισμό χωρίς φρέον ή απώλεια ισχύος του κινητήρα. το Γέμισμα τη δεξαμενής πεπιεσμένου αέρα διαρκεί μόνο 2 ή 3 λεπτά, και το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο για 300 μίλια. Η δεξαμενή μπορεί επίσης να γεμίσει στο σπίτι, με το δικό του συμπιεστή, Λόγω της απλότητάς του έχει πολύ λίγη συντήρηση καμία καύση στον κινητήρα, αλλάζοντας 1 λίτρο λάδι κάθε 50.000 χιλιόμετρα ή 30.000 μίλια είναι απαραίτητη. 


Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ   http://www.aetos-apokalypsis.com/   ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ...

ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΗΓΗ...



ΠΗΓΗ"http://dionios.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου